The Originals - nový seriál na sezónu 2013/2014

Velikost textu: A A A

The Originals - nový seriál na sezónu 2013/2014

Ilustrační foto
  • autor: Redakce

 Seriály mají v dnešním světě a v dnešní době zelenou. Fanoušci milují Teorii velkého třesku, Jak jsem poznal vaši matku, Glee, Moderm Family, Smash, Prolhané krásky a různé podobné seriály. Mladé slečny, které zcela propadly kouzlu spojení upíra s člověkem jistě milují seriál Upíří deníky. Právě pro tyto fanynky je dnešní článek o seriálu The Originals (ve volném překladu Původní), který je spin-offem k seriálu The Vampire Diaries (Upíří deníky).

Rodina Původních se sestavovala z pěti sourozenců, kteří byli prvními upíry a z jejch krve jsou stvořeni všichni další upíři. Zabít Původního upíra je takřka nemožné. Zabít jej lze pouze kůlem z bílého dubu. Ten, ale Původní sourozenci všechen spálili. Původního upíra (kromě Klause) lze na nějakou dobu „usmrtit“ a to tak, že jej někdo bodne speciální dýkou, která je namočená v popelu z bílého dubu. Bodnout Původního může, ale jen ten, kdo není upír. Když jej bodne upír, zemře spolu s Původním. Pokud se dýka vyjme z těla Původního, ten za pár chvil ožije. Původní sourozenci si slíbili, že budou navždy spolu a rodina pro ně znamenala kdysi všechno. Jak je to ale teď, když Klaus své sourozence dlouho držel v rakvích s dýkou v srdci?

Dějová linka je zasazena do New Orleans kde se, původní upír a také hybrid (kombinace upíra a vlkodlaka) Klaus znovu vrací a to konkrétně do Francouzské čtvrti, kterou kdysi vybudoval. Potkává se s Marcelem, také upírem, který býval kdysi Klausovým chráněncem.

Marcel nadpřirozenou čtvrť v New Orleans, vede a to svým osobitým způsobem. Hayley je vlkodlak a čeká Klausovo dítě. Hayley je právě také v New Orleans kde jí drží čarodějky, které chtějí svrhnout z pomyslného trůnu Marcela. Nelíbí se jim, jak zachází s lidmi ve čtvrti a jak zachází s čarodějkami. Za Klausem přijíždí jeho sourozenci. Tedy ti živí a to Elijah a Rebekah, což jsou také původní upíři, ale nikoliv hybridi. Další dva sourozence dostal onen osudný kolík z bílého dubu. V New Orleans, tedy ve Francouzské čtvrti se nachází také Camile, která je člověk a studentka psychologie. Zajímá se a studuje chování lidí, kteří si nejsou vědomi, že vedle nich ještě existuje svět nadpřirozena.

Herecké složení seriálu už je známo. Z Upířích deníků do spin-offu přestoupí Klaus (Joseph Morgan) Elijah (Daniel Gillies) Rebekah (Claire Holt) a Hayley (Phoebe Tonkin). Extravagantní upír Marcel (Charles Michael Davis) a Camille (Leah Pipes) jsou postavy nově obsazené.

Jak dopadne Klausovo a Hayleyno dítě? Svrhnou čarodějky Marcela? Bude mít Klaus zase moc, po které tak touží? Na to se můžete podívat už 15. Října 2013 na CW.

Autor/zdroj fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: televizní seriály

Diskuze k článku: 0 příspěvků

Pro přispívání do diskuse musíte být přihlášen/a.

Můžete si také přečíst

Milujete scifi? Nenechte si ujít tyto seriály a filmy!

Milovníci scifi mají určitě své oblíbené filmy a seriály na které nedají dopustit. To má asi každý člověk, nehledě na to,…

Zvláštní zájmy světových zpěváků - Elton John

Sir Elton John je jeden z nejúspěšnějších anglických hudebníků, který na hudební scéně funguje více než padesát let. Zvláštní…

Zvláštní zájmy světových zpěváků - Axel Rose

 Známý světový zpěvák, ještě známější kapely Guns´n´Roses je známý pro své pozdní příchody. Sv o tom vědí…

Zvláštní zájmy světových zpěváků - Bono Vox

Bono Vox, vlastním jménem Paul David Hewson získal svoji přezdívku, která je světoznámá, díky zvláštním zájmům světových…

Nejzajímavější ubytovací zařízení světa 2/2

 Podvodní hotel v USA V bezprostřední blízkosti ostrova Key Largo, patřícího pod známé souostroví Florida…

Nejzajímavější ubytovací zařízení světa 1/2

 Pro milovníky letadýlek Jestli jste vždy vzhlíželi k letadlům a chcete zažít i něco jiného, než klasický let…

Nejzajímavější webové aplikace pro firmy od společnosti Google 3/3

 Google Disk Osvědčené cloudové datové úložiště, které se hodí jak uživatelům Gmailu, tak i podnikatelům a firmám.…

Jakým darem ženu neurazíte?

 Vymyslet vhodný dárek pro ženu se může zdát na první dojem jako vcelku jednoduchý úkol. Realita je ovšem zcela odlišná,…

Nejzajímavější webové aplikace pro firmy od společnosti Google 2/3

 Google Shortener Jedná se o aplikaci, kterou si uživatelé prohlížeče Chrome mohou přidat jako jeho doplněk, ale užívat…

Nejzajímavější webové aplikace pro firmy od společnosti Google 1/3

 Google Keep Společnost Google neustále vyvíjí šikovné pomocníky pro každodenní život nejen běžným uživatelům, ale…

 
RSS | Reklama | Podmínky | Kontakt